Word coach

Word nu coach bij Slaagsleutels! Geef bijles.

Word nu coach bij Slaagsleutels!

Als coach bij Slaagsleutels begeleid je individueel jonge mensen om hun doelen op studievlak te helpen bereiken. Je komt bij ons terecht in een jonge en dynamische organisatie waar je veel erkenning krijgt voor je inzet. Omdat wij streven naar “steeds beter”, streven we naar een duurzame relatie waarbij we jouw talent als coach voortdurend perfectioneren door coaching en opleidingen. Bovendien krijg je hier een mooie vergoeding voor.

bijlessen

Wat zijn de Voordelen?

Je kan ervaring opdoen als lesgever en coach
Het is een meerwaarde op je CV
Flexibele tijdsindeling en eigen agenda
Bijverdienste die toeneemt met ervaring
Feedback van onze begeleiders

“Super om hier als lesgever te mogen werken. Je wordt hier niet aan je lot overgelaten, je maakt deel uit van een tof team en er is een professionele omkadering (je kan met al je vragen steeds terecht bij Carine, Renisa, Gertjan, Paul of bij collega-lesgevers). Extra pluspunten zijn de flexibiliteit (je mag zélf je eigen agenda beheren) en de mogelijkheid om ervaring op te doen. Volgens mij een échte meerwaarde voor mijn CV: je kan immers bewijzen dat je – buiten je studies – een zinvolle bijdrage hebt geleverd.
Daarnaast kan je een extra centje bijverdienen (méér dan eender welke studentenjob), terwijl je zelf als surplus eigenlijk veel bijleert. Sowieso interessanter dan aan de kassa van één of ander grootwarenhuis of in de Horeca te moeten werken.
De lesgevers zijn vaak Manama-studenten, doctorandi of iets oudere “rotten in hun vak”, dat zijn dan meestal mensen die als zelfstandige in bijberoep werken. Eén ding hebben ze hier allemaal gemeen: ze stralen allemaal gedrevenheid, liefde voor hun vak en échte betrokkenheid bij het welzijn van “hun” studenten uit.
Als jij het hart op de juiste plaats hebt en je kan je vinden in wat Paul de “Slaagsleutels-spirit” noemt,  krijg je ook als masterstudent gouden kansen!”

Meest gevraagde coaches

Voor de onderstaande vakken is er de grootste vraag naar coaches en begeleiders

bijlessen

Fysica

(alle niveau’s)

bijlessen

Wiskunde

(alle niveau’s)

bijlessen

Chemie

(alle niveau’s)

bijlessen

Statistiek

(alle niveau’s)

bijlessen

Economische vakken

bijlessen

Rechts­vakken

bijlessen

Ingenieurs­vakken

bijlessen

Studie­coaching

(allerlei richtingen)

Meld je aan als coach

Interesse om coach te worden of bijles te geven? Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder.

    bijlessen