Reviews

Wat anderen zeggen over Slaagsleutels

Waarom studenten bijles volgen bij Slaagsleutels.

Veel woorden heb ik vandaag niet maar ik wil wel even zeggen dat we ontzettend blij zijn met het resultaat, maar dat moet ik je niet vertellen. Het is een druk die van onze schouders valt, want hoe dan ook we hebben dit als gezin samen beleefd. Jullie [Slaagsleutels en het team] mogen hiervoor ook een pluim op jullie hoed steken om het eenvoudig te zeggen. Wij willen je in ieder geval al hartelijk danken voor de niet aflatende steun. Ons dochter kwam iedere keer weer terug met heel veel goede moed. Ze heeft echt veel gehad aan de afspraken. Als ouder maakte het een diepe indruk op ons dat ons dochter iedere keer zo enthousiast was. In het begin durfde ze weinig vragen stellen, maar ik begreep van haar dat dit op het einde toch wel anders was.

Ouder
van studente voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts

Wij willen Slaagsleutels in ieder geval al hartelijk danken voor de niet aflatende steun. Ons dochter kwam iedere keer weer terug met heel veel goede moed. Ze heeft echt veel gehad aan de afspraken. Als ouder maakte het een diepe indruk op ons dat ons dochter iedere keer zo enthousiast was.

Jan R.
Ouder van studente voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts

Ik wil nogmaals Slaagsleutels bedanken. Het was een SUPER begeleiding en zonder hen ging ik het nooit gehaald hebben. De lesgevers gaven met veel plezier les en beantwoordden op al mijn vragen. Een echte aanrader!

Louise
Studente voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts

De persoonlijke aanpak en het streven naar topkwaliteit, zie je overal terug. Slaagsleutels straalt over de gehele lijn professionaliteit uit.

Richard
Afgestudeerd als Handelsingenieur

Zeer competente studiebegeleiders die uitzonderlijk écht begaan zijn met hun studenten!

Nicholas
Student Handelswetenschappen

Ik vond mijn draai niet in Leuven. Veel uitstelgedrag, geen discipline, enz… Tot ik al mijn moed bijeen raapte en een informatiegesprek vroeg bij Slaagsleutels. Achteraf bekeken de beste beslissing van mijn leven! Eens op het goede spoor, kon ik zelf verder!

Tobias
Masterstudent Burgerlijk Ingenieur

De beste studiebegeleiding in Leuven en omstreken! Mijn beste vriendin is op mijn aanraden overgestapt van een ander bijlesbureau naar Slaagsleutels. Wat een transformatie… Zij is nu met vlag en wimpel geslaagd op al haar examens en is mij enorm dankbaar voor de gouden tip. Zo tevreden en blij heb ik haar nog nooit gezien!

Lieselotte
Afgestudeerd in Rechten

Uiterst professionele begeleiding met oog voor elke individuele student! Ieders traject in samenspraak met de student, de specialisten en de ouders op maat gemaakt. Men coördineert en toont de moed om bij te sturen waar nodig! Confronteert gepast, kent elke student bij naam: echt onder de indruk!

Gloria
Studente Farmacologie

Ik ben zeer trots op mijn punt voor fysica! Terwijl ik steeds dacht dat dit niet mijn sterkste vak was, ben ik er wel voor geslaagd met een mooie score! Bij deze wil ik Slaagsleutels en al mijn lesgevers nogmaals hartelijk bedanken! Dankzij jullie coaching ben ik eindelijk geslaagd!

Deniz
Student

Ik ben geslaagd voor het examen! Ik ben echt dankbaar en ik wist dat ik het niet zou halen zonder de hulp van Slaagsleutels! Een grote dankjewel aan de lesgevers!

Pieter
Student voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts

Klaar om jouw slaagkansen verdubbelen?

Wij garanderen professionele ondersteuning en een uitstekende kwaliteit. Ontdek ons aanbod.