Over ons

Slaagsleutels wil studenten de beste sleutels tot slagen aanbieden via studiecoaching of bijles.
bijlessen
Onze missie is om studenten de beste sleutels tot slagen aan te bieden via studiecoaching en bijles.

Er zijn veel mogelijke problemen die een student kan ervaren op studievlak. Hieronder volgen enkele veelvoorkomende uitdagingen:
 

 • Moeite met begrijpen van de leerstof:
  sommige studenten hebben meer tijd en uitleg nodig om de leerstof te begrijpen dan anderen. Dit kan komen door een verschil in leermethode, motivatie, concentratie, of andere factoren.
 • Leerachterstand:
  heeft de student de ‘juiste’ vooropleiding genoten? Soms missen studenten ook belangrijke lessen, of zijn ze niet in staat geweest om de leerstof bij te houden. Dit kan leiden tot een achterstand die moeilijk in te halen lijkt.
 • Gebrek aan zelfvertrouwen:
  sommige studenten hebben misschien de capaciteit om de lesstof te begrijpen en toe te passen, maar missen het vertrouwen in zichzelf om te kunnen slagen.
 • Problemen met studieplanning en structuur:
  veel studenten hebben moeite om hun tijd goed te beheren en de juiste studiemethodes toe te passen. Dit kan leiden tot inefficiënt studeren en een gebrek aan vooruitgang.
 • Examenvrees, stress en faalangst:
  sommige studenten ervaren een hoog stressniveau voor testen en examens, wat kan leiden tot slechte prestaties en een negatieve spiraal van stress en angst.

Onze begeleiders en coaches bij Slaagsleutels zijn getraind om studenten te helpen bij deze en andere uitdagingen. We werken samen met onze studenten om hun specifieke problemen te identificeren en op te lossen, en bieden persoonlijke begeleiding en ondersteuning om hun kunde en zelfvertrouwen te vergroten.

Ons Kernteam

Paul Bollen
Paul Bollen

Oprichter & erkend psycholoog

Paul Bollen
Carine Pollaerts

Mede-zaakvoerder

Paul Bollen
Stijn Lapere

Algemeen coördinator toelatingsexamen

Paul Bollen
Renisa Bossuyt

Administratief verantwoordelijke

Paul Bollen
Pascal Fichtner

Back office medewerker

Paul Bollen
Elien Spaey

Psycholoog

Paul Bollen
Nele

Back office medewerker

Onze missie is om studenten de beste sleutels tot slagen aan te bieden via studiecoaching en bijles.

Bij Slaagsleutels begrijpen we dat het behalen van goede resultaten op school niet altijd vanzelfsprekend is. Soms hebben studenten extra ondersteuning nodig om hun volledige potentieel te kunnen benutten. Onze begeleiders en coaches zijn niet alleen experts in hun vakgebied, maar ook ervaren in het begeleiden van studenten om hun kunde en zelfvertrouwen te vergroten.

Wij willen onze studenten helpen om mislukking te voorkomen en succes te behalen door middel van gepersonaliseerde bijles op maat. We beginnen met het leren kennen van onze studenten, hun doelen en hun obstakels. Vervolgens werken we samen met onze studenten om een individueel plan op te stellen dat aansluit op hun unieke behoeften en leermethoden.

Onze begeleiders en coachen begeleiden niet alleen bij het begrijpen van de leerstof, maar leren ook belangrijke studievaardigheden en strategieën aan. Hierdoor kunnen onze studenten niet alleen succes behalen in het huidige semester, maar ook in de toekomst.

Bij Slaagsleutels zijn we toegewijd om onze studenten te helpen hun doelen te bereiken en hun volledige potentieel te benutten. Wij geloven dat de slaagkans van elke student gemaximaliseerd kan worden met de juiste ondersteuning en begeleiding.

Ja, hier loopt een zeer gelukkig kind rond nu. Zoveel stress is van hem afgevallen en zijn droom gaat in vervulling en wel vooral dankzij u en uw team, want zonder de inzichten die hij bij jullie verworven heeft was het hem nooit gelukt. Hij heeft echt leren studeren en weet nu ook dat hij echt de tijd erin moet steken. Het beste met uw bureau en werk en fijn dat u zoveel gelukkige mensen kan afleveren in deze maatschappij.

Tine
Ouder

Paul is een fijne persoon om mee samen te werken. Doorheen zijn loopbaan is hij zich blijven ontwikkelen en heeft hij zich diverse uitdagingen opgelegd die ervoor gezorgd hebben dat hij in diverse competenties is blijven groeien. Dit zorgt ervoor dat hij een doorleefd parcours kan voorleggen hetgeen maakt dat, naast zijn specifieke ervaring in studiebegeleiding, hij de geknipte persoon is om Slaagsleutels succesvol te leiden.

Mieck
Ouder en Algemeen Directeur VVSG

Bij mijn samenwerking met Paul valt het me steeds op dat hij een erg gedreven persoon is en zijn werk met veel enthousiasme en toewijding aanpakt. Met veel waardering kan ik zeggen dat hij ruimschoots over de juiste competenties, kwalificaties en attitude beschikt als eindverantwoordelijke van Slaagsleutels.

Katalien
Medewerker en assistent professor aan de Universiteit van Maastricht

Paul is een hardwerkende professional met een visie. Hij combineert zijn intelligentie met zijn hart. Paul zal steeds waarden boven geld stellen. Hij is zeer sterk in het duidelijk uittekenen van trajecten en het stellen van doelen en coacht zijn team van medewerkers naar het behalen van duurzame resultaten.

Herman
Ouder en management coach

Ik ben geslaagd voor het examen! Ik ben echt dankbaar en ik wist dat ik het niet zou halen zonder de hulp van Slaagsleutels! Een grote dankjewel aan de lesgevers!

Pieter
Student voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts

Ik ben zeer trots op mijn punt voor fysica! Terwijl ik steeds dacht dat dit niet mijn sterkste vak was, ben ik er wel voor geslaagd met een mooie score! Bij deze wil ik Slaagsleutels en al mijn lesgevers nogmaals hartelijk bedanken! Dankzij jullie coaching ben ik eindelijk geslaagd!

Deniz
Student

Uiterst professionele begeleiding met oog voor elke individuele student! Ieders traject in samenspraak met de student, de specialisten en de ouders op maat gemaakt. Men coördineert en toont de moed om bij te sturen waar nodig! Confronteert gepast, kent elke student bij naam: echt onder de indruk!

Gloria
Studente Farmacologie

De beste studiebegeleiding in Leuven en omstreken! Mijn beste vriendin is op mijn aanraden overgestapt van een ander bijlesbureau naar Slaagsleutels. Wat een transformatie… Zij is nu met vlag en wimpel geslaagd op al haar examens en is mij enorm dankbaar voor de gouden tip. Zo tevreden en blij heb ik haar nog nooit gezien!

Lieselotte
Afgestudeerd in Rechten

Ik vond mijn draai niet in Leuven. Veel uitstelgedrag, geen discipline, enz… Tot ik al mijn moed bijeen raapte en een informatiegesprek vroeg bij Slaagsleutels. Achteraf bekeken de beste beslissing van mijn leven! Eens op het goede spoor, kon ik zelf verder!

Tobias
Masterstudent Burgerlijk Ingenieur

Zeer competente studiebegeleiders die uitzonderlijk écht begaan zijn met hun studenten!

Nicholas
Student Handelswetenschappen

Deontologische principes

Deskundigheid

er wordt gezorgd voor de best mogelijke specialist die de student zo optimaal mogelijk begeleidt. Elke begeleiding wordt kort opgevolgd en bijgestuurd indien nodig.

Integriteit

de belangen van de student primeren.

Professionele verantwoordelijkheid

de begeleiding wordt gestart als er een realistische kans is op succes en bij moeilijkheden wordt dit zo snel mogelijk gerapporteerd en besproken

Transparante communicatie

de begeleidingsopdracht, voorwaarden en tarieven worden duidelijk vastgelegd en er is steeds een eerlijke communicatie waarbij altijd op een integere manier wordt gewerkt in het belang van de opdrachtgevers (student en/of ouders)

WAT MAAKT ONS UNIEK?

Jouw coaches geven geen gewone bijlessen

Jouw studiebegeleiders kennen bij studiecoaching het klappen van de zweep. Zij hebben bewezen studenten en leerlingen effectiever én efficiënter te leren studeren waardoor deze betere resultaten halen. Door zich volledig af te stemmen op de noden van de student en door de praktische toepassing op de leerstof werken deze studiecoaches écht tailor-made. 

  

 • Individuele bijlessen door topdeskundigen
  Het is onze taak de juiste match te vinden tussen student en coach: Wij zorgen voor een coach die het best bij jou past. Uit ervaring weten wij dat je slaagkansen stijgen bij een begeleiding door een lesgever waar het mee klikt.
 • Grondig verwerven van inzicht
  Deze inzichten toepassen via oefeningen en opdrachten staat centraal. Als je tijdens het semester moeite hebt met een bepaald vak, of meerdere vakken, vinden we het belangrijk dat je wekelijks begeleid wordt. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen hoeveel uur begeleiding je nodig hebt en voor welke vakken.
 • Kwaliteitsgarantie
  Wij werken op een eerlijke basis vanuit wederzijds vertrouwen samen naar de meest geschikte begeleiding. Verder garanderen wij topkwaliteit van deze begeleiding.