Ons aanbod

De sleutel tot succes
bijles

Begeleiding universiteit & hogeschool

Bijles nodig voor een specifiek vak? Begrijp je er niets meer van en loop je hopeloos achter op de universiteit of hogeschool?

Lees meer 

bijles secundair onderwijs

Begeleiding secundair onderwijs

Bijles nodig voor een specifiek vak? Begrijp je er niets meer van en loop je hopeloos achter op school?

Lees meer 

bijlessen

Toelatingsexamen arts, tandarts en dierenarts

Ons individueel en intensief begeleidingstraject s is ontworpen om studenten te helpen hun droomcarrière als arts of tandarts te verwezenlijken.

Lees meer 

examencommisie

Examen­commissie

Lukt het studeren niet zoals jij zou willen? Met onze service leren leren zetten we jou op een praktische manier op het juiste spoor.

Lees meer 

faalangst

Faalangst­training

Blokkeert faalangst jou bij het studeren en afleggen van examens? Kom vrijblijvend met ons praten zodat we jou kunnen helpen!

Lees meer 

ijkingstoets

Ijkingstoets

Uit onderzoek blijkt dat amper 1 op de 3 studenten hun bachelordiploma binnen de vooropgestelde termijn van 3 jaar behaalt.

Lees meer 

WAT MAAKT ONS UNIEK?

Jouw coaches geven geen gewone bijlessen

Jouw studiebegeleiders kennen bij studiecoaching het klappen van de zweep. Zij hebben bewezen studenten en leerlingen effectiever én efficiënter te leren studeren waardoor deze betere resultaten halen. Door zich volledig af te stemmen op de noden van de student en door de praktische toepassing op de leerstof werken deze studiecoaches écht tailor-made.

 

 • Individuele bijlessen door topdeskundigen
  Het is onze taak de juiste match te vinden tussen student en coach: Wij zorgen voor een coach die het best bij jou past. Uit ervaring weten wij dat je slaagkansen stijgen bij een begeleiding door een lesgever waar het mee klikt.
 • Grondig verwerven van inzicht
  Deze inzichten toepassen via oefeningen en opdrachten staat centraal. Als je tijdens het semester moeite hebt met een bepaald vak, of meerdere vakken, vinden we het belangrijk dat je wekelijks begeleid wordt. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen hoeveel uur begeleiding je nodig hebt en voor welke vakken.
 • Kwaliteitsgarantie
  Wij werken op een eerlijke basis vanuit wederzijds vertrouwen samen naar de meest geschikte begeleiding. Verder garanderen wij topkwaliteit van deze begeleiding.
 • Aandacht voor mentaal welzijn
  Bij Slaagsleutels zijn we begaan met onze studenten, niet enkel met hun cijfers. Aangezien veel studenten stress ervaren, is mentaal welzijn een aspect dat we niet mogen vergeten. We hebben professionals die studenten helpen bij stress, faalangst of andere moeilijkheden.