Faalangsttraining

Faalangsttraining

Iedereen heeft wel eens angst om te falen. Gaat het zo ver dat je door faalangst blokkeert bij het studeren en/of afleggen van examens? Kom dan eens vrijblijvend met ons praten zodat we ook jou kunnen helpen met faalangsttraining.

VRIJBLIJVEND INTAKEGESPREK

 

Eerst en vooral bieden we de gelegenheid jouw situatie uit te leggen en aan te geven hoe faalangst je parten speelt.

Afgestemd op je persoonlijke situatie leggen we onze werkwijze voor. Deze begeleiding gebeurt door ervaringsdeskundigen die ervaring hebben met het coachen van studenten (vanaf de leeftijd van 16 jaar) met faalangst.

Volgens onze ervaring dient voor deze begeleiding minimaal 8 uur voorzien te worden (dit kan daarna verder opgevolgd worden indien je dat wenst). Indien je met ons voorstel akkoord gaat maken we een gezamenlijke overeenkomst op voor een individuele begeleiding door één van onze gespecialiseerde psychologen.

Een vraag? Stel raak!

Contacteer ons gemakkelijk via

info@slaagsleutels.be
016 58 28 78 

Interesse in deze
opleiding of bijles?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder.

INDIVIDUELE BEGELEIDING DOOR EEN ERKEND PSYCHOLOOG

Via een diepgaand gesprek en relevante diagnostische testen wordt jouw faalangst-problematiek duidelijk in kaart gebracht.

Vervolgens legt onze psycholoog uit welke accenten zullen worden gelegd. Meestal komen meerdere van volgende elementen aan bod om met faalangst te leren omgaan:

  • Persoonlijke factoren (aanleg, draagkracht, perfectionisme,…)
  • Omgevingsfactoren
  • Doorbreken van negatieve en/of irrationele gedachten
  • Omgaan met lichamelijke klachten (bv. via relaxatie- en visualisatie-technieken)
  • Stellen van realistische doelen (bv. studieplanning,…..)
  • Aanleren van aangepaste studie- en communicatievaardigheden (praktische opdrachten die je in het dagelijkse leven dient te oefenen)

We kunnen niet genoeg het belang benadrukken om je voor faalangst te laten begeleiden. Als je dat niet doet, loop je het gevaar in je verdere leven hier terug last van te krijgen in stressvolle situaties die iedereen wel eens meemaakt. Laat faalangst jouw studies en je verdere leven niet domineren.

Een vraagje? Stel raak!

Interesse in deze
opleiding of bijles?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder.