Reviews

Wat anderen zeggen over Slaagsleutels

Veel woorden heb ik vandaag niet maar ik wil wel even zeggen dat we ontzettend blij zijn met het resultaat, maar dat moet ik je niet vertellen. Het is een druk die van onze schouders valt, want hoe dan ook we hebben dit als gezin samen beleefd. Jullie [Slaagsleutels en het team] mogen hiervoor ook een pluim op jullie hoed steken om het eenvoudig te zeggen. Wij willen je in ieder geval al hartelijk danken voor de niet aflatende steun. Ons dochter kwam iedere keer weer terug met heel veel goede moed. Ze heeft echt veel gehad aan de afspraken. Als ouder maakte het een diepe indruk op ons dat ons dochter iedere keer zo enthousiast was. In het begin durfde ze weinig vragen stellen, maar ik begreep van haar dat dit op het einde toch wel anders was.

Ouder  van studente voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts

Wij willen Slaagsleutels in ieder geval al hartelijk danken voor de niet aflatende steun. Ons dochter kwam iedere keer weer terug met heel veel goede moed. Ze heeft echt veel gehad aan de afspraken. Als ouder maakte het een diepe indruk op ons dat ons dochter iedere keer zo enthousiast was.

Jan R.   Ouder van studente voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts

“Ik wil nogmaals Slaagsleutels bedanken. Het was een SUPER begeleiding en zonder hen ging ik het nooit gehaald hebben. De lesgevers gaven met veel plezier les en beantwoordden op al mijn vragen. Een echte aanrader!”

Louise  Studente voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts

“De persoonlijke aanpak en het streven naar topkwaliteit, zie je overal terug. Slaagsleutels straalt over de gehele lijn professionaliteit uit.”

Richard   Afgestudeerd als Handelsingenieur

“Zeer competente studiebegeleiders die uitzonderlijk écht begaan zijn met hun studenten!”

Nicholas  Student Handelswetenschappen

“Ik vond mijn draai niet in Leuven. Veel uitstelgedrag, geen discipline, enz… Tot ik al mijn moed bijeen raapte en een informatiegesprek vroeg bij Slaagsleutels. Achteraf bekeken de beste beslissing van mijn leven! Eens op het goede spoor, kon ik zelf verder!”

Tobias   Masterstudent Burgelijk Ingenieur

“De beste studiebegeleiding in Leuven en omstreken! Mijn beste vriendin is op mijn aanraden overgestapt van een ander bijlesbureau naar Slaagsleutels. Wat een transformatie… Zij is nu met vlag en wimpel geslaagd op al haar examens en is mij enorm dankbaar voor de gouden tip. Zo tevreden en blij heb ik haar nog nooit gezien!”

Lieselotte – Afgestudeerd in Rechten

“Uiterst professionele begeleiding met oog voor elke individuele student! Ieders traject in samenspraak met de student, de specialisten en de ouders op maat gemaakt. Men coördineert en toont de moed om bij te sturen waar nodig! Confronteert gepast, kent elke student bij naam: echt onder de indruk!”

Gloria  Studente Farmacologie

“Ik ben zeer trots op mijn punt voor fysica! Terwijl ik steeds dacht dat dit niet mijn sterkste vak was, ben ik er wel voor geslaagd met een mooie score! Bij deze wil ik Slaagsleutels en al mijn lesgevers nogmaals hartelijk bedanken! Dankzij jullie coaching ben ik eindelijk geslaagd!”

Deniz Ö.  Student

“Ik ben geslaagd voor het examen! Ik ben echt dankbaar en ik wist dat ik het niet zou halen zonder de hulp van Slaagsleutels! Een grote dankjewel aan d e lesgevers!”

Pieter  Student voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts

Paul is een hardwerkende professional met een visie. Hij combineert zijn intelligentie met zijn hart. Paul zal steeds waarden boven geld stellen. Hij is zeer sterk in het duidelijk uittekenen van trajecten en het stellen van doelen en coacht zijn team van medewerkers naar het behalen van duurzame resultaten.

Herman V.  Ouder en management coach

Bij mijn samenwerking met Paul valt het me steeds op dat hij een erg gedreven persoon is en zijn werk met veel enthousiasme en toewijding aanpakt. Met veel waardering kan ik zeggen dat hij ruimschoots over de de juiste competenties, kwalificaties en attitude beschikt als eindverantwoordelijke van Slaagsleutels.

Katalien B.  Medewerker en assistent professor aan de Universiteit van Maastricht

Paul is een fijne persoon om mee samen te werken. Doorheen zijn loopbaan is hij zich blijven ontwikkelen en heeft hij zich diverse uitdagingen opgelegd die ervoor gezorgd hebben dat hij in diverse competenties is blijven groeien. Dit zorgt ervoor dat hij een doorleefd parcours kan voorleggen hetgeen maakt dat, naast zijn specifieke ervaring in studiebegeleiding, hij de geknipte persoon is om Slaagsleutels succesvol te leiden.

Mieck V.  Ouder en Algemeen Directeur VVSG

Ja, hier loopt een zeer gelukkig kind rond nu. Zoveel stress is van hem afgevallen en zijn droom gaat in vervulling en wel vooral dankzij u en uw team, want zonder de inzichten die hij bij jullie verworven heeft was het hem nooit gelukt. Hij heeft echt leren studeren en weet nu ook dat hij echt de tijd erin moet steken. Het beste met uw bureau en werk en fijn dat u zoveel gelukkige mensen kan afleveren in deze maatschappij.

Tine  Ouder