Janne
Ik ben deze keer wel geslaagd! Bedankt voor de hulp! [na het slagen voor de Toelatingsexamen Arts & Tandarts]

Janne - (student)

Lieselotte (student)
Ik ben echt dankbaar en ik wist dat ik het niet zou halen zonder de hulp van slaagsleutels! [na het slagen voor de Toelatingsexamen Arts & Tandarts]

Lieselotte (student) - Lieselotte (student)

Ouders van studente voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts
Veel woorden heb ik vandaag niet maar ik wil wel even zeggen dat we ontzettend blij zijn met het resultaat, maar dat moet ik je niet vertellen. Het is een druk die van onze schouders valt, want hoe dan ook we hebben dit als gezin samen beleefd. Jullie [Slaagsleutels en het team] mogen hiervoor ook een pluim op jullie hoed steken om het eenvoudig te zeggen. Wij willen je in ieder geval al hartelijk danken voor de niet aflatende steun. Ons dochter kwam iedere keer weer terug met heel veel goede moed. Ze heeft echt veel gehad aan de afspraken. Als ouder maakte het een diepe indruk op ons dat ons dochter iedere keer zo enthousiast was. In het begin durfde ze weinig vragen stellen, maar ik begreep van haar dat dit op het einde toch wel anders was.

Ouders van studente voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts - Ouders van studente voor Toelatingsexamen Arts & Tandarts

Marijke (student)
Toen ik aan mijn opleiding begon aan de KU Leuven, deed ik dat vol goede moed. Jaar na jaar kostte het me echter steeds meer moeite om mijn hoofd boven water te houden. Ik had steeds het gevoel dat er te veel van me verwacht werd en hoewel ik goede punten haalde, vond ik nooit dat het goed genoeg was. Zo zijn we uiteindelijk bij faalangst als boosdoener uitgekomen. Na enkele mislukte pogingen bij de studentendienst van KU Leuven ben ik uiteindelijk bij Paul terecht gekomen. Door een luisterend oor te bieden en mij te helpen nadenken over wat ik echt belangrijk vind in het leven, hielp hij me een beeld te vormen van mezelf dat wel positief was. Dankzij Paul heb ik zelf weer het roer van mijn eigen leven in handen.

Marijke (student) - Marijke (student)