De 5 Gouden Slaagsleutels
Dit is wat succesvolle studenten DOEN om te slagen

Klik hier!

Missie en visie

Onze missie is om studenten de beste sleutels tot slagen aan te bieden via studiecoaching of bijles

Met onze organisatie SLAAGSLEUTELS zorgen we voor de hoogst haalbare kwaliteitsnorm bij het begeleiden van studenten.

Onder leiding van een uniek samengesteld team van verantwoordelijken tot coördinatoren, ervaren psychologen en vakspecialisten richten wij ons op studenten van de universiteit, de hogeschool en het secundair onderwijs.

De belangrijkste sleutelelementen hierbij zijn:

  • Het leveren van professionele topkwaliteit bij studiebegeleiding: “goed” is niet goed genoeg, wij streven naar excellentie op elk vlak waardoor de slaagkansen van de studenten gemaximaliseerd worden
  • Nadruk op een unieke persoonlijke aanpak van bij de start (geen groepslessen, enkel individuele begeleiding: zie werkwijze). Geen klassieke bijles dus
  • We betrekken student en ouders nauw bij het studiebegeleidingsproces
  • We geven snelle en relevante feedback zodat een korte opvolging en snelle bijsturing (indien nodig) mogelijk is
  • Wij hanteren een deontologische code met waarden waar we niet van afwijken

Met SLAAGSLEUTELS willen we de juiste sleutels in handen geven om de poort naar het behalen van een diploma te openen. Dat is voor elke student anders: de ene heeft nood aan een meer gestructureerde studiemethode, de andere heeft specifieke vakbegeleiding of bijles nodig (bv. voor wiskunde), nog een andere twijfelt aan de juiste studiekeuze en weer een andere kan kampen met faalangst. Verder kan je bij ons ook terecht voor de voorbereiding van specifieke examens zoals het toelatingsexamen arts/tandarts of voor het behalen van een diploma via de examencommissie. Welk probleem je ook ervaart op weg naar jouw diploma, wij zoeken samenmet jou en je ouders naar de juiste sleutels om te slagen. We gaan zelfs nog een stapje verder: eens je diploma behaald, kan je bij ons terecht voor een sollicitatietraining en helpen wij in je zoektocht naar de meest geschikte job!

Wij zijn altijd telefonisch of per e-mail bereikbaar en je krijgt steeds binnen de 24u respons.

Soms volstaat een klein zetje om weer op het juiste spoor te geraken, soms is een intensieve begeleiding meer aangewezen.

Slaagsleutels, professionele en kwaliteitsvolle studiebegeleiding en bijles te Leuven

Bij Slaagsleutels kan je terecht voor onderstaand aanbod: 

Oprichter & eindverantwoordelijke paul bollen aan het woord:

“Het is mijn missie en mijn passie om jongeren te helpen hun potentieel optimaal te benutten. Als afgestudeerde jongeren-psycholoog aan de KULeuven is dit gedurende mijn hele carrière de rode draad geweest. Deze lijn trek ik nu consequent verder door ervoor te zorgen dat SLAAGSLEUTELS de best mogelijke studentenbegeleidingsservice biedt. Hierbij kan ik beroep doen op mijn 20-jarige ervaring in het succesvol begeleiden van studenten naar optimale prestaties.”

 

Anderen getuigen

MEER GETUIGENISSEN
Jef (student)
Ik volg 1ste bach TEW en had erg veel moeite met de economische vakken omdat ik daar geen vooropleiding in had. Bij Markten & Prijzen haalde ik in januari 4/20. Voor de andere vakken was ik geslaagd. Door nu voor globale economie individuele bijles te volgen bij een uitstekende lesgever van Slaagsleutels, begrijp ik alles veel beter en ben ik op de goede weg!

Jef (student) - Jef (student)