Bijlessen Hogeschool & Universiteit 2018-2019

Vakbegeleiding of Bijles Hogeschool & Universiteit

LET OP: De plaatsen voor het tweede semester raken stilaan volzet. Wil jij zeker zijn van een plekje, twijfel niet en laat je alvast op de aanvraaglijst zetten. Dit is volledig vrijblijvend en gratis: geen kosten, geen verplichtingen. Een plekje op de wachtlijst betekent niet dat je verplicht bent bijles te volgen. Voor meer informatie en een plekje op onze wachtlijst kan je ons mailen: info@slaagsleutels.be of bellen op 016 58 28 78

 
OVERZICHT BESCHIKBAARHEID VOOR VAKKEN 2018-2019 (TWEEDE SEMESTeR)

ALGEMEEN (ACADEMIEJAAR 2018-2019)

 • Bijles Fysica (alle niveaus)
 • Bijles Wiskunde (alle niveaus)
 • Bijles Biologie (alle niveaus)
 • Bijles Economische vakken
 • Bijles Rechtsvakken (IRW)
 • Bijles Ingenieursvakken 

 
SPECIFIEK PER RICHTING (ACADEMIEJAAR 2018-2019)

Onderstaande lijst is niet volledig. Deze lijst is gebaseerd op vakken waarvoor de vorige jaren het meest begeleiding gevraagd werd. Er zijn uiteraard meerdere mogelijkheden (ook voor richtingen Hogeschool).

Bachelor in de Rechten

 Bachelor in de toegepaste economische wetenschappen

– NIEUW NIEUW NIEUW –

Buitenkans voor 6 studenten TEW. Snel zijn is de boodschap. 
Slaagsleutels is sinds kort een nieuwe samenwerking aangegaan met een voormalige assistente in wiskunde voor TEW. Er wordt een nieuwe formule gelanceerd voor het vak Wiskunde voor TEW. Wat houdt deze formule in?

 • 8 individuele sessies van 2 uur
 • 2 oefenzittingen van 2 uur in groep

Plaatsen hiervoor zijn echter beperkt. Contacteer ons dus zo snel mogelijk via email op info@slaagsleutels.be of telefonisch op 016/58 28 78

Bachelor in de toegepaste economische wetenschappen: Handelsingenieur

Bachelor in de communicatiewetenschappen:

  • Sociale statistiek

Bachelor Psychologie: 

  • Gedragsneurowetenschappen
  • Functieleer
  • Sociale Psychologie

Bachelor Ingenieurswetenschappen: 

Bachelor Bio-ingenieurswetenschappen: 

Bachelor industriële wetenschappen: 

Bachelor in de biomedische wetenschappen: 

Bachelor in de geneeskunde: 

Bachelor in de farmaceutische wetenschappen: 

Heb je het gevoel de theorie wel te begrijpen, maar lukken de oefeningen niet? Of twijfel je of je de leerstof voldoende beheerst? Wij staan te trappelen om jou te helpen. Jouw sleutel tot slagen? 

Enkel individuele bijlessen op maat door topdeskundigen.

Het is onze taak de juiste 'match' te vinden tussen student en coach: wij zorgen voor een coach die het best bij jou past. Uit ervaring weten wij dat je slaagkansen stijgen bij een begeleiding door een studiecoach waar het mee 'klikt'.

Het grondig verwerven van inzicht en het toepassen via oefeningen en opdrachten staat centraal. Als je tijdens het semester moeite hebt met een bepaald vak (of meerdere vakken), vinden we het belangrijk dat je wekelijks begeleid wordt (tijdens het intakegesprek bepalen we samen hoeveel uur begeleiding je nodig hebt en voor welk(e) vak(ken).

Tijdstippen: we kunnen de lessen inplannen tijdens weekdagen tussen 8u00 en 23u00 en indien gewenst ook op zaterdagen, zondagen en feestdagen.

Tijdens de zomermaanden (of voor studenten met een wekensysteem) spreken we samen af hoeveel uur begeleiding je nodig hebt. Uiteraard kunnen we altijd bijsturen waar nodig.

Tarieven kunnen opgevraagd worden via onze informatiemail, telefonisch contact of tijdens een eerste vrijblijvende afspraak op ons kantoor.

Kwaltiteitsgarantie: wij werken op een eerlijke basis vanuit wederzijds vertrouwen. Bij klachten zoeken we samen naar een oplossing die voor alle partijen bevredigend is. Bij onoverkomelijke moeilijkheden of bij gevallen van overmacht dienen enkel de reeds gemaakte kosten vergoed te worden.

Onze ervaren lesgevers-vakspecialisten moeten voldoen aan 4 criteria:

 1. Minstens universitaire onderscheiding behaald hebben voor het betreffende vak
 2. Uitmunten in hun pedagogische aanpak
 3. Steeds met een positief-motiverende attitude
 4. Met veel enthousiasme en passie de student op het juiste spoor krijgen