Bijlessen Hogeschool & Universiteit

Vakbegeleiding/ Individuele Bijles Hogeschool & Universiteit

 

Wens jij beroep te doen op onze professionele ondersteuning voor bepaalde vakken?

Doe dan beroep op de deskundige individuele begeleiding van Slaagsleutels! Ook voor vrijblijvend advies kan je bij ons terecht!

Vaak krijgen we te horen van onze studenten dat wij de beste KWALITEIT/prijs leveren: "wij leren bij jullie op één uur meer dan bij anderen ('de goedkoperen') op 3 uur".

De ervaring van de voorbije jaren heeft ons geleerd dat wij dankzij onze gewaardeerde reputatie vaak snel volzet zijn.  Wacht dus niet te lang en vraag tijdig een vrijblijvend intake gesprek aan.

 

 
 WIJ HELPEN JE SLAGEN!

 

ALGEMEEN 

  • Bijlessen Wiskunde (alle niveaus)
  • Bijlessen Fysica (alle niveaus)
  • Bijlessen Scheikunde (alle niveaus)
  • Bijlessen Ingenieursvakken
  • Bijlessen Economische vakken
  • Bijlessen Rechtsvakken 

 
SPECIFIEK PER RICHTING 

Voor de meeste vakken van elke faculteit van de universiteit alsook voor elke richting van de hogescholen staan ongeveer 150 specialisten voor jou klaar om je te helpen slagen!

Voor de universiteit wordt voor volgende studierichtingen het meest beroep gedaan op onze unieke en persoonlijke studiebegeleiding:

 

 Bachelor in de toegepaste economische wetenschappen/ Handelsingenieur 

Bachelor in de rechten

Bachelor in de biomechemie en de biotechnologie

Bachelor in de communicatiewetenschappen/ politieke wetenschappen (meestal voor vak "sociale statistiek")

Bachelor Ingenieurswetenschappen

Bachelor Bio-ingenieurswetenschappen

Bachelor industriële wetenschappen

Bachelor in de biomedische wetenschappen

Bachelor in de geneeskunde/tandheelkunde

Bachelor in de farmaceutische wetenschappen

Enkel individuele bijlessen op maat door topdeskundigen.

Het is onze taak de juiste 'match' te vinden tussen student en coach: wij zorgen voor een coach die het best bij jou past. Uit ervaring weten wij dat je slaagkansen stijgen bij een begeleiding door een studiecoach waar het mee 'klikt'.

Het grondig verwerven van inzicht en het toepassen via oefeningen en opdrachten staat centraal. Als je tijdens het semester moeite hebt met een bepaald vak (of meerdere vakken), vinden we het belangrijk dat je wekelijks begeleid wordt. Tijdens het intakegesprek bepalen we samen hoeveel uur begeleiding je nodig hebt en voor welk(e) vak(ken).

Tijdstippen: we kunnen de lessen inplannen tijdens weekdagen tussen 8u00 en 23u00 en indien gewenst ook op zaterdagen, zondagen en feestdagen.

Tijdens de zomermaanden (of voor studenten met een wekensysteem) spreken we samen af hoeveel uur begeleiding je nodig hebt en wanneer. Uiteraard kunnen we altijd bijsturen waar nodig.

Tarieven kunnen opgevraagd worden via onze informatiemail, telefonisch contact of tijdens een eerste vrijblijvende afspraak op ons kantoor.

Kwaltiteitsgarantie: wij werken op een eerlijke basis vanuit wederzijds vertrouwen samen naar de meest geschikte begeleiding. Wij garanderen topkwaliteit van de begeleiding. Bij gevallen van overmacht dienen enkel de reeds gemaakte kosten vergoed te worden.

Onze ervaren lesgevers-vakspecialisten moeten voldoen aan 4 criteria:

  1. Minstens universitaire onderscheiding behaald hebben voor het betreffende vak
  2. Uitmunten in hun pedagogische aanpak
  3. Steeds met een positief-motiverende attitude
  4. Met veel enthousiasme en passie de student op het juiste spoor krijgen