Studiecoaching Hogeschool & Universiteit

Studiecoaching Hogeschool & Universiteit

 

Bij deze service komt aan bod hoe je de grootste slaagkansen verwerft voor een bepaalde studierichting voor één of meerdere vakken: een combinatie van studiemethodiek ("leren leren") en vakinhoudelijke begeleiding afgestemd op de eisen van het examen!

 

Vaak krijgen we te horen van onze studenten dat wij de beste KWALITEIT/prijs leveren: "wij leren bij jullie op één uur meer dan bij anderen ('de goedkoperen') op 3 uur".

 

Hoe werken wij? WIJ HELPEN JE SLAGEN!

Na een gratis en vrijblijvend (telefonisch of persoonijk) intakegesprek stellen wij in samenspraak een traject voor, volledig op maat. Dit intake gesprek is erg belangrijk om te kunnen inschatten:

 • Waarop de klemtonen worden gelegd
 • Heel vaak wordt in de loop van het informatiegesprekgesprek duidelijk dat het kiezen voor een combinatie van hoe het aan te pakken gekoppeld aan het vakinhoudelijk aspect, de beste optie is met de hoogste slaagkansen
 • Begeleiding voor meerdere vakken of focus op één vak?

Tevens wordt er in overleg overeengekomen hoeveel uren begeleiding nodig zullen zijn om jouw slaagkansen te maximaliseren.

 

Wat kan je verwachten:

De specialisten van Slaagsleutels zorgen voor:

 • Het leveren van een unieke persoonlijke begeleiding van topkwaliteit (géén groepslessen!), op jouw maat in functie van jouw doelen
 • Bepalen welke aanpak voor jou de beste strategie is
 • Aanreiken van tools, tips & tricks, benadrukken welke de essentiële onderdelen zijn, enz...
 • Verwerven van diepgaand inzicht in de theorie en verwerven van de vaardigheden om oefeningen vlot te kunnen toepassen
 • Benadrukken dat een combinatie van zelfstudie (na elke sessie worden er duidelijke opdrachten mee gegeven die - bij de volgende sessie - grondig besproken en opgevolgd worden) en intensieve persoonlijke begeleiding op maat van de student(e) essentieel is op weg naar succes
 • Gebruik van het geschikte didactisch materiaal
 • Online verslaggeving door de lesgever aan de ouders na iedere sessie! 
 • Eventuele tussentijdse evaluatiegesprekken en feedbackgesprek op het einde van de sessies

Zie WERKWIJZE: intake/begeleiding/feedback

Tijdstippen: we kunnen de lessen inplannen tijdens weekdagen tussen 8u00 en 23u00 en indien gewenst ook op zaterdagen, zondagen en feestdagen.

Tijdens de zomermaanden (of voor studenten met een wekensysteem) spreken we samen af hoeveel uur begeleiding je nodig hebt. Uiteraard kunnen we altijd bijsturen waar nodig.

Tarieven kunnen opgevraagd worden via onze informatiemail, telefonisch contact of tijdens een eerste vrijblijvende afspraak op ons kantoor.

Onze ervaren lesgevers-vakspecialisten voldoen aan 4 criteria:

 1. Top-specialist zijn in het betreffende vak of richting
 2. Uitmunten in hun pedagogische aanpak
 3. Steeds met een positief-motiverende attitude
 4. Met veel enthousiasme en passie de student op het juiste spoor krijgen

Voor de meeste vakken hebben wij meerdere coaches. Het is onze taak de juiste “match” te vinden tussen student en coach: wij zorgen ervoor die coach te voorzien die het best bij jouw persoonlijkheid aansluit. Wij weten uit ervaring dat je slaagkansen stijgen bij een begeleiding door een studiecoach waarmee het “klikt”.

  

Jouw coaches geven geen gewone bijlessen

Jouw studiebegeleiders kennen bij studiecoaching het klappen van de zweep door hun jarenlange ervaring. Zij zijn allen intern opgeleid en hebben bewezen studenten en leerlingen effectiever én efficiënter te leren studeren waardoor deze betere resultaten halen. Door zich volledig af te stemmen op de noden van de student en door de praktische toepassing op de leerstof werken deze studiecoaches echt “tailor-made”.