Studiecoaching Hogeschool & Universiteit

Studiecoaching Hogeschool & Universiteit

LET OP: De plaatsen voor begeleiding bij de herexamens zijn beperkt. Wil jij zeker zijn van een plekje, twijfel niet en laat je alvast op de aanvraaglijst zetten. Dit is volledig vrijblijvend en gratis: geen kosten, geen verplichtingen. Een plekje op de wachtlijst betekent niet dat je verplicht bent bijles te volgen. Voor meer informatie en een plekje op onze wachtlijst kan je ons mailen: info@slaagsleutels.be of bellen op 016 58 28 78

Examenperiodes aan de hogeschool of universiteit achter de rug? Zijn de resultaten wat tegengevallen?

80% van de eerste jaarsstudenten ondervinden problemen bij de overgang van Secundair Onderwijs naar Hoger Onderwijs. Met onze studiecoaching zetten we jou alvast terug op de goeie weg!

Bij deze service komt aan bod hoe je de grootste slaagkansen hebt voor dit bepaald vak: een combinatie van studiemethodiek ("leren leren") en vakinhoudelijke begeleiding afgestemd op de eisen van het examen!

 

Hoe werken wij? WIJ HELPEN JE SLAGEN!

Na een gratis en vrijblijvend (telefonisch of persoonijk) intakegesprek stellen wij in samenspraak een traject voor, volledig op maat. Dit intake gesprek is erg belangrijk om te kunnen inschatten:

 • Waarop de klemtonen worden gelegd
 • Heel vaak wordt in de loop van het informatiegesprekgesprek duidelijk dat het kiezen voor een combinatie van hoe het aan te pakken gekoppeld aan het vakinhoudelijk aspect, de beste optie is met de hoogste slaagkansen. 
 • Begeleiding voor meerdere vakken of focus op één vak?

Tevens wordt er in overleg overeengekomen hoeveel uren begeleiding nodig zullen zijn om jouw slaagkansen te maximaliseren.

 

Wat kan je verwachten:

De specialisten van Slaagsleutels zorgen voor:

 • Topkwaliteit geleverd wordt door middel van individuele begeleiding (géén groepslessen!) 
 • Uitgebreide voorbereiding door de lesgever.
 • Jouw leerdoelen via een persoonlijke aanpak worden aangevlogen: welke aanpak is voor jou de beste strategie, aanreiken van tools, tips & tricks, benadrukken welke de essentiële onderdelen zijn, enz...
 • Unieke individuele begeleiding door een top-specialist waardoor diepgaand inzicht in de theorie en een vlotte toepassing bij oefeningen verworven wordt; het spreekt voor zich dat onze begeleidingen bestaan uit een combinatie van zelfstudie (na elke sessie worden er duidelijke opdrachten mee gegeven die - bij de volgende sessie - grondig besproken en opgevolgd worden) en intensieve persoonlijke begeleiding op maat van de student(e).
 • Gebruik van het geschikte didactisch materiaal
 • Online verslaggeving door de lesgever aan de ouders na iedere sessie! 
 • Eventuele tussentijdse evaluatiegesprekken en feedbackgesprek op het einde van de sessies

Zie WERKWIJZE: intake/begeleiding/feedback

Tijdstippen: we kunnen de lessen inplannen tijdens weekdagen tussen 8u00 en 23u00 en indien gewenst ook op zaterdagen, zondagen en feestdagen.

Tijdens de zomermaanden (of voor studenten met een wekensysteem) spreken we samen af hoeveel uur begeleiding je nodig hebt. Uiteraard kunnen we altijd bijsturen waar nodig.

Tarieven kunnen opgevraagd worden via onze informatiemail, telefonisch contact of tijdens een eerste vrijblijvende afspraak op ons kantoor.

Onze ervaren lesgevers-vakspecialisten voldoen aan 4 criteria:

 1. Super-specialist zijn in het betreffende vak of richting
 2. Uitmunten in hun pedagogische aanpak
 3. Steeds met een positief-motiverende attitude
 4. Met veel enthousiasme en passie de student op het juiste spoor krijgen

Voor de meeste vakken hebben wij meerdere coaches. Het is onze taak de juiste “match” te vinden tussen student en coach: wij zorgen ervoor die coach te voorzien die het best bij jouw persoonlijkheid aansluit. Wij weten uit ervaring dat je slaagkansen stijgen bij een begeleiding door een studiecoach waarmee het “klikt”.

  

Jouw begeleiders geven geen gewone bijlessen

Jouw studiebegeleiders kennen bij studiecoaching het klappen van de zweep door hun jarenlange ervaring. Zij zijn allen intern opgeleid en hebben bewezen studenten en leerlingen effectiever én efficiënter te leren studeren waardoor deze betere resultaten halen. Door zich volledig af te stemmen op de noden van de student en door de praktische toepassing op de leerstof werken deze studiecoaches echt “tailor-made”.