Bijles secundair onderwijs

Vakbegeleiding: bijles secundair onderwijs

Bijles nodig voor een specifiek vak? Begrijp je er niets meer van en loop je hopeloos achter op school?

Wij garanderen professionele bijles van uitstekende kwaliteit. Onze gewaardeerde reputatie zorgt er echter voor dat wij telkens snel volzet zijn. Wacht dus niet te lang en vraag tijdig een intake-gesprek aan!

Door onze studiebegeleiding helpen we je moeilijkheden voor een bepaald vak te overwinnen. Zowel leren diepgaand begrijpen en vlot oefeningen kunnen oplossen. Jouw sleutel tot slagen?

Zie WERKWIJZE : intake/begeleiding/feedback

Wij begeleiden de student (vanaf de leeftijd van 16 jaar) individueel zodat we zo maximaal mogelijk kunnen inspelen op zijn/haar specifieke noden. Het grondig verwerven van inzicht en het toepassen via oefeningen en opdrachten staan centraal.

Een vraag? Stel raak!

Contacteer ons gemakkelijk via

info@slaagsleutels.be
016 58 28 78 

Interesse in deze
opleiding of bijles?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder.

PLACEHOLDER
Individuele bijlessen door topdeskundigen

Het is onze taak de juiste match te vinden tussen student en coach: Wij zorgen voor een coach die het best bij jou past. Uit ervaring weten wij dat je slaagkansen stijgen bij een begeleiding door een lesgever waar het mee klikt.

Grondig verwerven van inzicht

Deze inzichten toepassen via oefeningen en opdrachten staat centraal. Als je tijdens het semester moeite hebt met een bepaald vak, of meerdere vakken, vinden we het belangrijk dat je wekelijks begeleid wordt. Tijdens het intake gesprek bepalen we samen hoeveel uur begeleiding je nodig hebt en voor welke vakken.

Kwaliteitsgarantie

Wij werken op een eerlijke basis vanuit wederzijds vertrouwen samen naar de meest geschikte begeleiding. Verder garanderen wij topkwaliteit van deze begeleiding.

Tarieven

Deze kunnen opgevraagd worden via ons contactformulier, informatiemail of telefonisch contact.

ONZE ERVAREN LESGEVERS-VAKSPECIALISTEN MOETEN VOLDOEN AAN 4 CRITERIA:

  • Pedagogische aanpak
  • Topspecialist in hun vakgebied
  • Positieve en motiverende attitude
  • Maximaal betrokken bij de student

Voor de meeste vakken hebben wij meerdere lesgevers. Het is onze taak de juiste “match” te vinden tussen student en coach: wij zorgen ervoor de coach voor jou te voorzien die het best bij jouw persoonlijkheid aansluit. Wij weten uit ervaring dat je slaagkansen stijgen bij een begeleiding (al dan niet bijlessen) door een studiecoach waarmee het “klikt”.

Een vraagje? Stel raak!

Interesse in deze
opleiding of bijles?

Vul onderstaand formulier in en wij helpen je meteen verder.